India Pale Ale

Shepherd Neame India Pale Ale

Familia Neame a fost relativ întârziată în dezvoltarea generală a berii Shepherd Neame, dar, în calitate de proprietari substanțiali de proprietate din district, Charles Neame din Harefield Court și John Neame of Selling Court au fost recunoscuți ca fiind printre cei mai valoroși cultivatori de hamei din Kent Kent. Theo Barker explică în contul oficial al fabricii de bere, că totul a început cu un căpitan Richard Marsh, care în 1678 este înregistrat în Faversham Wardmote Books , contribuind de departe cea mai mare dintre „ Ambrele de la Brewers” ​​realizate la acea dată.

Alături de fabrica de bere Tuns din Shropshire , Shepherd Neame revendică cea mai veche bere din Marea Britanie. Three Tuns a fost licențiat în 1642, cu 56 de ani mai devreme decât Shepherd Neame. Cu toate acestea, există dovezi că producerea berii a avut loc pe șantierul Shepherd Neame începând cu cel puțin 1573, cu mai bine de un secol înainte de înființarea actualei berării.

Shepherd Neame India Pale Ale provine din tradiția IPA-urilor din secolul al XVIII-lea , care s-a bazat pe salturi generoase pentru a proteja exporturile în timpul călătoriilor dificile. Această încarnare modernă păstrează rezistența, corpul și caracterul puternic de hamei, care este sinonim cu proveniența acestei beri.

O vitrină glorioasă a berilor distincte, puternic sperate, pentru care Shepherd Neame este faimos, India Pale Ale oferă o amărăciune puternică, compensată cu cantități generoase de malț de pal alb pentru a oferi o bere echilibrată, dar fără compromis.

CARACTERISTICI GENERALE

Cantitate 500 ml

Alcool 6,1%

Culoare: Blondă

Țara de origine: Anglia