Nenea iancu Nefiltrată

Nenea Iancu nefiltrată

Produsă în Germania, Nenea Iancu Nefiltrată este un weizen recunoscut și apreciat pe plan național. Aceasta chiar reușește să înglobeze toate principiile unei beri bune, care să placă cât mai multor persoane.

Nenea Iancu Nefiltrată este produsă din grâu, are o culoare portocalie tulbure și o carbonație medie ce lasă o senzație fină și “neîntreruptă”. Totuși, partea mea favorită a berii sunt aromele, mai ales cea de banane. Aceasta conferă o dulceață aparte berii, o aromă pe care o prefer în berile pe care le consum. Pe lângă aroma aparte de banane se mai simt si cunoscutele arome de pâine, cereale și citrice. Experiența gustului acestei beri este una care dă impresia de înaltă calitate și o finețe minunată datorită “granulației” plăcute a corpului berii.

În concluzie Nenea Iancu Nefiltrată este o bere fină și cu un gust dulceag ce se pretează perfect într-o zi călduroasă sau când pur și simplu vrei să te relaxezi fără complicații gustative, să spun așa. Recomand această bere inclusiv persoanelor care de obicei nu agreează berea dar totuși doresc într-o seară oarecare să se răcorească cu una.

CARACTERISTICI GENERALE

Ingrediente: apă, malț din grâu, malț din orz, hamei, drojdie de bere    

Alcoolemie: 5,1 %

Cantitate: 500 ml

Țara de origine: Germania