Anti-Cake

Blackout – Anti cake

Cei de la Blackout ne prezintă berea menită să le aniverseze măiestria, Anti Cake. Practic, un tort la sticlă, această bere este dulce și foarte densă în arome de cocos, cacao și vanilie. Cu toate acestea la final se simte si un ușor bitter datorită cafelei utilizate. Toată această dulceață ascunde totuși o alcoolemie foarte ridicată de 11,5%, lucru de așteptat de la toate zaharurile prezente în licoare.

Teoretic Anti Cake este un Imperial Porter, dar gradul său de specialitate o apropie mai mult de băuturile spirtoase de mare finețe. Când aducem în discuție ingredientele folosite, printre care se numără cafeaua specială din Yume, păstăile de vanilie din Papua Noua Guinee și fulgii de cocos prăjiți de maeștrii berari. La care se adaugă și învechirea berii timp de 9 luni în butoaie de Bourbon și numărul foarte limitat de beri create, afirmația din prima propoziție a paragrafului chiar nu este atât de deplasată.

Așa că dacă vrei să guști această bere extra specială și extra limitată, te așteptăm la Bleriot pe terasă. Iar cu un drum poate guști și celălalte sortimente Blackout! Vremea bună a venit, tu ce mai aștepți?

CARACTERISTICI GENERALE

Cantitate 330 ml

Alcool: 11.5%

Fabricată în Cluj-Napoca.

 

 

Anti-Cake