Coffee Series-Etiopia

Blackout Coffee Series-Etiopia

Titlul berii de săptămâna asta este unul un pic mai generic dar sumarizează bine savoarea acestei licori. Coffee Series-Etiopia de la Blackout este un Imperial Stout în a cărui creare, din elemente naturale cunoscute, a fost adăugat încă unul, cafeaua. Știu, sună a mix ciudat, cafea și bere, bere și cafea, oricum aranjezi lucrurile nu prea sună bine împreună.

Cu toate acestea trebuie să fim atenți la tipul de bere folosit, Imperial Stout, a cărui gust prezintă oricum note de cafea sau chiar espresso. Astfel ca în Coffee Series-Etiopia acestea sunt mult accentuate datorită adaosului de cafea în procesul de creație. Acest lucru nu doar că oferă o experiență unică a gustului, oferind arome dulci acrișoare și o senzație de cafea prospăt prăjită, dar ajută și la mascarea alcolemiei destul de ridicate a acestei beri (10.5%).

Coffee Series-Etiopia are rolul de a te face să contemplezi asupra vieții si frumuseții oamenilor, fie singur, fie în grup. Oricum ți-ai prefera experiența de cugetat, recomandarea mea este că trebuie să încerci măcar o dată această bere, mai ales că este o ediție limitată.

Caracteristici

Ingrediente: apă, malț din orz, grâu, fulgi de ovăz, hamei, drojdie, cafea boabe

Alcolemie: 10.5%

Cantitate: 330ml

Țară de origine: România

 

 

Coffee Series-Etiopia de la Blackout