Despre noi

Blériot Cafe te așteaptă cu o gamă foarte largă de produse și cu muzica ambientală de calitate

BlÉriot Cafe

Începem cu o cafea savuroasă și terminăm cu o bere pe gustul tău.

Blériot Cafe este un loc unde poți să vi cu prieteni pentru o relaxare, poți să îți aduci chiar și câinele cu tine să nu stea singur acasă.

Tot aici poți să vi cu laptopul să lucrezi la un proiect sau chiar să studiezi sau să discuți cu partenerii sau colegii tăi despre subiecte comune. Noi îți garantam conexiune la internet Wifi gratuit :).

povestea noastră

Blériot Cafe a pornit la drum din dorința de a avea un loc plăcut în centrul Clujului, unde toată lumea poate găsi ce își dorește – indiferent dacă ești în căutarea unui loc de unde poți lucra liniștit la proiectele tale sau îți dorești să petreci momente de neuitat în compania prietenilor, Blériot Cafe este locul pentru tine. Cafea sau ceai? Sucuri sau fresh-uri? Băutor de bere sau iubitor de vin? Poate shot-uri? Amator de beer pong? Da, te așteptăm!

Numele cafenelei vine de la Louis Blériot, aviator și inginer francez născut în 1872. În 1909, el a efectuat primul zbor complet deasupra unei întinderi mari de apă într-un aparat mai greu decât aerul, când a traversat Canalul Mânecii. El este considerat prima persoană care a construit un monoplan funcțional. Blériot a fost un pionier al acrobațiilor aeriene. Vino și descoperă schița avionului său pe peretele din Blériot Cafe!

Dea lungul anilor am organizat și o sumedenie de evenimente pe gustul tuturor: de la expoziții de pictură și fotografii, vizionare de evenimente sportive, până la evenimente caritabile. Iar pentru acest an pregătim o serie de surprize care vor fi cu siguranță pe placul tău… Deci fii fază!

Și cum viaţa este prea scurtă pentru bere proastă, am pregătit cele mai bune beri artizanale pentru tine! Deci, dacă ești amator de bere, te așteptăm să deguști o gamă largă de beri artizanale. Apropo – ne-am propus să ajungem la 100 de tipuri beri disponibile… mai avem puțin până acolo, dar nu foarte mult!

Cifrele le plac tuturor (sau cel puțin așa se zice), iată 5 ani de Blériot Cafe în câteva cifre:

  • aproximativ 63.875 de cafele servite
  • aproximativ 359.525 de beri savurate
  • aproximativ 1.314.200 minute de muzică plăcută
  • exact 1 elefant prezent zi de zi (dacă nu știi despre ce este vorba, vino pe la noi să afli!) 🙂

Te așteptăm și pe tine la Blériot!

Cine a fost de fapt Blériot?

 

Louis Blériot a fost un aviator francez, inventator și inginer născut în 1872. În 1909, el a efectuat primul zbor complet deasupra unei întinderi mari de apă într-un aparat mai greu decât aerul, când a traversat Canalul Mânecii. Pentru această realizare el a primit un premiu de 1000 lire (5.000 dolari; SUA 1910). El este considerat prima persoană care a construit un monoplan funcțional. Blériot a fost un pionier al acrobațiilor aeriene.

 Vino și descoperă schița avionului său pe peretele din Blériot Cafe!

VINO SĂ NE VIZITEZI!

luni-marti

12:00 -00:00

miercuri-SÂMBĂTA

12:00 – 2:00

Duminică

14:00 – 00:00

Contact

TELEFON

(+4) 0758 350 625

E-Mail

contact@bleriot.ro

ADRESA

Bulevardul 21 Decembrie 1989 nr. 18,  Cluj-Napoca