Nebrună

Nebrună după tine

NeBrună după Tine este un Indian Brown Ale sau Brown IPA cum ne place nouă să îi spunem. O bere artizanală cu hamei din belșug și nuanțe de caramel.

„Dincolo de numele foarte original, NeBrună După Tine reprezinta si un experiment curajos, un mix intre Brown Ale și IPA. Sa vedem.

În pahar e aproape neagra cu spumă cafenie îmbietoare.

Miroase foarte bine, hamei ierbos, rășină de brad, cereale prăjite și putina cafea. Corp mediu, bine acidulată.

E amăruie cu  malț prăjit bine de tot, cafea, ciocolata amara, note de citrice si puțin zahăr caramelizat. Partea bună că toate aceste arome sunt ținute în frâu de o doză sănătoasă de hamei.

Finalul e dominat de o amăreală ușor fructată,  foarte plăcută. Exact exact cum te-ai aștepta de la o bere care are “pedigree” de IPA.

Pe sticla scrie ca este India Brown Ale, eu as zice ca e o Black IPA foarte reușită. E genul de bere despre care pot sa zic relaxat ca e delicioasă. Bravo!” zice Răzvan

Aventura berii artizanale a început c-o-nghițitură de neuitat. Apoi o idee, o conversație și pașii până la sticlă din mâna ta. O bere gustoasă, nefiltrată și nepasteurizată, făcută cu iscusință și pasiune, în șarje mici. Vrem să împărtășim călătoria acesta cu tine.

CARACTERISTICI GENERALE

Cantitate 355 ml

Ingrediente: apă, malț de orz, hamei, drojdie, grâu

Alcool 6,4%

Culoare: Brună.