Corvus

Corvus – Bere Nefiltrată

Klausen Burger Corvus este o bere nefiltrată, artizanală, de la Cluj.

Este o bere tradiționala cu caracter bavarez, fabricată în Romania numai din apă, malț din Hallertau, hamei și drojdie de bere din Swechat.

Făcută numai din ingrediente naturale și fermentată în mod natural timp de 21 de zile.

În procesul de fabricație nu se folosesc niciun fel de stabilizatori sau conservanți chimici, berea nefiind nici măcar pasteurizată, menținându-se proaspătă la o temperatura de 2°C. 

Datorită nefiltrării, în conținutul sau se ragăsește o cantitate mai mare de drojdie de bere fapt care ii conferă aspectul mai tulbure. Puțină lume știe însă că prezența acestei drojdii face ca berea nefiltrată să fie nu doar o bere în trend, ci și o bere bogată in vitamina B si substante nutritive.

CARACTERISTICI GENERALE

Ingrediente: apă, malț, 2 tipuri de hamei, drojdie de bere

Slab opalescent, cu depunere de drojdie

Alcool 4,5%