Corona Extra

Născută pe malurile oceanului din Mexic, berea Corona reprezintă complimentul perfect adus plăcerilor simple ale vieții. Culoarea aurie, sticla pictată manual și gustul de lămâie proaspăt stoarsă produc experiența perfectă.

Corona are acel ceva care ne aduce aminte de ultima vacanță la mare.  Consumul de Corona este diferit de bere care o consumi frecvent. Nici o altă bere nu aduce sentimentul relaxat de plajă și soarele mexican în viața de zici zi.

Suntem vii atunci când simțim. Răceala unei mări sărate; strălucirea și căldura soarelui; atingerea nisipului aspru pe piele. Momente mici care ascund un univers întreg atunci când le trăim cu adevărat.

Născută în Mexic, Corona este accesoriul perfect pentru micile plăceri ale vieții. Trebuie doar să te bucuri de culoarea sa aurie, savoarea ușoară și proaspătă, dar și de sticla pictată manual, asezonată cu o felie stoarsă de lime.

Originară din Mexic, Corona este una dintre cele mai cunoscute şi mai bine vândute beri din lume. Pentru a adăuga un plus de astringenţă şi savoare gustului, sortimentul este servit alături de o felie de lime sau lămâie, care este introdusă în gâtul sticlei.

Corona este descrisă de producători ca fiind “una dintre micile plăceri ale vieţii”, fiind potrivită pentru a însoţi momentele de relaxare petrecute alături de prieteni. Pentru a realiza această bere inedită, ingredientele alese trebuie să îndeplinească cele mai înalte standarde: apă filtrată, orz malţat, hamei, porumb şi drojdie de cea mai bună calitate.

Asta înseamnă să trăiești!

Profil aromatic: Aromă proaspătă de miere şi malţ, urmată de un gust răcoritor, bine echilibrat, de hamei şi malţ.

CARACTERISTICI GENERALE

Cantitate 355 ml

Alcool 4,5%

Culoare: Blondă.

Țara de origine: Mexic