Chocolate Chip Trip

Chocolate Chip trip Blackout & Propaganda

 

Săptămâna aceasta vă aducem în atenție o nouă colaborare, dulce nu doar în nume ci și în gust, Chocolate Chip Trip de la Blackout și Propaganda. Acest Imperial Milk Stout este un amalgam delicios de gusturi și arome dulci-amărui.

Făcut cu lactoză, aceast tip de bere își merită numele pe deplin. Deoarece în acest fel berea nu doar că este mai cremoasă, precum laptele. Dar în acelaș timp devine și mai dulce datorită faptului că lactoza nu fermetează în prezența drojdiilor folosite în bere. Astfel că produsul final este o bere dulce-amăruie cu arome puternice de cafea, alune si cacao, plus o alcoolemie ridicată.

Chocolate Chip Trip nu se abate de la această regulă, având un gust mai dulce și o alcoolemie de 9.5%. La pachet este adus și un adevărat tablou al gusturilor și aromelor, care vă va stimula palatul în cele mai plăcute moduri.

Dată fiind situația actuală, în care toată lumea e în alertă după Covid, savurarea berilor bune pe terasă nu mai este la fel de relaxantă ca înainte. Așa că noi avem soluția perfectă pentru voi, deoarece puteți comanda berile de pe site (https://bleriot.cafe/home-delivery/), iar noi le vom livra la ușa voastră în cel mai scurt timp. În acest fel, tu te poți bucura de ultimele noutăți în materie de bere, din siguranța casei tale!

CARACTERISTICI GENERALE

Cantitate: 330 ml

Ingrediente: apă, malț de orz, malț de grâu, fulgi de ovăz, hamei, drojdie, lactoză, boabe de cacao, cafea, alune de pădure (Alergeni: gluten, lactoză, alune de pădure)

Alcoolemie: 9.5 %

Tara de Origine: România

 

 

Chocolate Chip Trip Profil