Chromatics

Blackout chromatics

Chromatics este un Double Dry Hopped Indian Pale Ale făcut de cei de la Blackout. Știu, multe denumiri, poate chiar fără rost. Deci care e treaba cu această bere? Păi, e simplu, este un IPA deci conține mult hamei dar este cu DDH în față, deci, teoretic asta ar însemna că are un gust și mai puternic de hamei decât un IPA normal. Cu toate acestea, eticheta DDH este, încă, un concept ce-și așteaptă definiția unanim acceptată și nu doresc să dezbat aici teoria chibritului din frica de a nu crea confuzie.

Așadar, Chromatics aduce la pachet un gust puternic de hamei, amar, plus o serie întreagă de fructe tropicale. Pe lângă acestea, trebuie remarcată și prezența din belșug a lactozei, care face berea mai închegată și uniformă. Tot uniform este și corpul ei, cu o tulburare de durată și care este foarte fină ca aspect.

Per total, după părerea mea, Chromatics este o bere solidă, atât la propriu, cât și la figurat. Consider că toți pasionații de IPA ar trebui să guste această bere și cred că nu vor fi dezamăgiți.

Hameiuri folosite: mosaic, citra bbc, bru-1, cashmere

CARACTERISTICI GENERALE

Cantitate: 330 ml

Alcoolemie: 7%

Țara de Origine: România

 

 

chromatics